Residentie Zwaluw

UITVERKOCHT

Hoogland IN VOGELVLUCHT

Hoogland is een bijzonder project dat bestaat uit drie stijlvolle residenties en vijf ruime woningen in een aangename parkomgeving. Het binnengebied oogt erg aantrekkelijk: veel groen waaronder vooral streekgebonden bomen en heesters, bankjes en wandelpaden. De fietsostrade tussen de Bergensesteenweg en de Edingensesteenweg maakt het voor de bewoners gemakkelijk om zich snel met de fiets te verplaatsen. De vlotte bereikbaarheid en de harmonieuze woonomgeving vergroten het woonplezier van Hoogland.

INPLANTINGSPLAN

1 – RESIDENTIE ZWALUW – VERKOCHT

2 – RESIDENTIE STEENUIL – VERKOCHT

3 – RESIDENTIE KWIKSTAART – WELDRA IN VERKOOP

4 – WONINGEN – in ontwikkeling

appartement met 1 slaapkamer
verkoopsplan, 1 slaapkamerapp, Woneninhoogland.be
appartement met 2 slaapkamers
verkoopsplan, 2 slaapkamerapp, Woneninhoogland.be

Doordachte architectuur

Project Hoogland wordt uitgevoerd in een hedendaagse bouwstijl, met duurzame materialen en een gevelsteen in nuances van grijs en bruin, visueel aantrekkelijk en passend bij de context en de omgeving.

 

De eerste fase, Residentie Zwaluw, omvat 24 appartementen, een polyvalente ruimte en een ondergrondse garage voor wagens, fietsen en bergingen. De wooneenheden met een of twee slaapkamers zijn licht, comfortabel en voorzien van een ruim terras. Ze garanderen maximale woonkwaliteit, rust en privacy. 

Wooncomfort centraal

Projecten van DC Belgium hebben een herkenbare, hedendaagse signatuur die de kenmerken van de omgeving integreren in de bouwstijl. Residentie Zwaluw krijgt een genuanceerde gevelsteen om diepte en dynamiek te creëren. De begane grond wordt uitgevoerd in tegelverband voor een onderscheid tussen de gelijkvloerse laag en de verdiepingen. Hier en daar springt het gevelwerk naar voren om de lange, vlakke gevel een verticaal accent te geven. De terrassen hebben een gunstige zuidoostelijke of zuidwestelijke oriëntatie en een mooi uitzicht. Doordat ze verspringen, krijgt de gevel een speelse toets. Bovendien geniet u als bewoner zo nóg meer privacy.

 

We hielden ook volop rekening met externe factoren zoals de locatie en inplanting, de aanwezigheid van groen, de bereikbaarheid van scholen en handelszaken, de nabijheid van openbaar vervoer, … Zo wordt uw toekomstige thuis een plek die past bij uw levensstijl en naadloos is
afgestemd op uw wooneisen.

Hoogland is een ecologisch verantwoord, duurzaam en energiezuinig woonproject. En dat dankzij slimme ventilatietechnieken, een uitstekende isolatie, een doordachte materiaalkeuze en een optimale oriëntatie. Door energiezuinig te wonen stoot u veel minder schadelijke CO²-gassen uit en laat u een kleinere ecologische voetafdruk na. Zo draagt u bij tot de leefbaarheid van onze aarde, bent u zeker van een lagere energiefactuur en de meerwaarde van uw appartement.