Residentie Steenuil

UITVERKOCHT

Hoogland IN VOGELVLUCHT

Hoogland is een bijzonder project dat bestaat uit drie stijlvolle residenties en vijf ruime woningen in een aangename parkomgeving. Het binnengebied oogt erg aantrekkelijk: veel groen waaronder vooral streekgebonden bomen en heesters, bankjes en wandelpaden. De fietsostrade tussen de Bergensesteenweg en de Edingensesteenweg maakt het voor de bewoners gemakkelijk om zich snel met de fiets te verplaatsen. De vlotte bereikbaarheid en de harmonieuze woonomgeving vergroten het woonplezier van Hoogland.

INPLANTINGSPLAN

1 – RESIDENTIE ZWALUW – verkocht

2 – RESIDENTIE STEENUIL – verkocht

3 – RESIDENTIE KWIKSTAART

4 – WONINGEN – in ontwikkeling

appartement met 1 slaapkamer
appartement met 2 slaapkamers
appartement met 3 slaapkamers

Doordachte architectuur

Project Hoogland wordt uitgevoerd in een hedendaagse bouwstijl, met duurzame materialen en een gevelsteen in nuances van grijs en bruin, visueel aantrekkelijk en passend bij de context en de omgeving.

 

Residentie Steenuil omvat 29 appartementen en een ondergrondse garage voor wagens, fietsen en bergingen. De wooneenheden met één, twee of drie slaapkamers zijn licht, comfortabel en voorzien van een ruim terras. Ze garanderen maximale woonkwaliteit, rust en privacy. 

Doordachte architectuur

 

Projecten van DC Belgium hebben een herkenbare, hedendaagse signatuur die de kenmerken van de omgeving integreren in de bouwstijl. Residentie Steenuil krijgt een genuanceerde gevelsteen om diepte en dynamiek te creëren. Hier en daar springt het gevelwerk naar voren om de lange, vlakke gevel een verticaal accent te geven. De leefterrassen hebben een gunstige oriëntatie en nodigen uit om heerlijk te genieten.

Hoogland is een ecologisch verantwoord, duurzaam en energiezuinig woonproject. En dat dankzij slimme ventilatietechnieken, een uitstekende isolatie, een doordachte materiaalkeuze en een optimale oriëntatie. Door energiezuinig te wonen stoot u veel minder schadelijke CO²-gassen uit en laat u een kleinere ecologische voetafdruk na. Zo draagt u bij tot de leefbaarheid van onze aarde, bent u zeker van een lagere energiefactuur en de meerwaarde van uw appartement.